28 aprilie 2024
Senatorul Valentin Calcan, ATAC DUR la şefii Camerei de Comerţ Dâmboviţa!

Senatorul Valentin Calcan, ATAC DUR la şefii Camerei de Comerţ Dâmboviţa!

Consiliul Judeţean ţine locul Camerei de Comerţ?!

Cel puţin, aşa susţine senatorul Valentin Calcan, care a reiterat ideea potrivit căreia instituţia abilitată să susţină interesele comunităţii de afaceri în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale lipseşte cu desăvârşire din peisaj.

Parlamentarul a arătat într-o conferinţă de presă, după întoarcerea din Italia unde a luat parte împreună cu delegaţia dâmboviţeană la o serie de întâlniri cu autorităţile şi reprezentanţi ai mediului de afaceri din câteva provincii, că CJ, prin preşedintele său, a devenit o reală cameră de comerţ a judeţului.

Camera de Comerţ este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter autonom, care susţine interesele comunităţii de afaceri şi, în special, pe cele ale membrilor săi, în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale.

Camera acţionează pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior. Nu este prima dată când parlamentarul social-democrat arată cu degetul spre “performanţa” înregistrată de actuala conducere a CCID: aceea de a se face complet inutilă!

sursa – db24news.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial