29 martie 2024
Mutări ŞOC în sânul filialei PDL Târgovişte!

Mutări ŞOC în sânul filialei PDL Târgovişte!

„La nivel naţional s-a dat o dispoziţie să verificăm toate situaţiile şi, pe măsură ce le vom descoperi, să dispunem măsuri.

Ciudăţenia situaţiei este că în Biroul Permanent Judeţean, şi acest lucru ni s-a reproşat chiar de împricinaţi, datorită folosirii în texte diferite a unor sintagme diferite, în unele condamnare definitivă, în altele hotărâre judecătorească fără definitivă, în textul care stabileşte sancţionarea unor asemenea situaţii stabileşte încetarea de drept şi radierea din partid.

Membrii Biroului Permanent Judeţean au spus că este clar că aici pot fi diferenţe de interpretare, este clar că nu este o unitate de abordare în Statut, ca şi în Regulamente şi în Codul Etic.

Nefiind unitate de abordare, noi ne luăm răspunderea pentru o suspendare temporară a domnului Boriga, pentru o radiere să şi-o ia alţii care nu au fost suficienţi de atenţi ca să spună hotărâre judecătorească definitivă sau ce tip de hotărâre judecătorească.

Oamenii au spus că nu iau măsuri d-astea împotriva colegilor, să-i scoatem din partid, îi suspendăm pentru că omul trebuie să-şi joace şansa până la capăt, este o hotărâre judecătorească nedefinitivă, se află în recurs”, spune Marin Antonescu, membru în Biroul Permanent Judeţean al PD-L Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial