28 aprilie 2024
Senatorul Dragoş Popescu, (Reper), încurcă licitaţiile “cu cântec” de la Conţeşti: “Mă acuză tot pe mine, eu fiind singurul care solicit respectarea legii”

Senatorul Dragoş Popescu, (Reper), încurcă licitaţiile “cu cântec” de la Conţeşti: “Mă acuză tot pe mine, eu fiind singurul care solicit respectarea legii”

Senatorul Dragoş Popescu, (Reper), continuă să încurce licitaţiile “cu cântec” organizate la Primăria comunei Conţeşti.

foto Valahia Media

Parlamentarul a atras atenţia de mult timp că pe terenul bazei sportive din localitate au fost ridicate, fără avize, mai multe barăci de constructorul turc care a câştigat licitaţia pentru lărgirea la 4 benzi a DN 71.

Senatorul a reliefat că abia acum administraţia locală vrea să intre în legalitate şi încearcă să facă paşii pe care ar fi trebuit să îi facă încă de la început.

Practic urmează să se dea acordul pentru construirea a ceea ce deja există de atâta timp, spune Dragoş Popescu.

Licitaţia pentru închirierea terenului bazei sportive a fost amânată de două ori până acum. Rămâne de văzut dacă a treia oară va fi cu noroc.

“Pentru mine este clar! Cei care conduc județul Dâmbovița nu pun preț pe lege! Sau legile sunt făcute pentru a fi încălcate?

V-am tot spus despre organizarea de șantier pentru lucrările de extindere a DN 71. La Conțești, o bază sportivă a fost considerată potrivită pentru a fi închiriată în acest sens. În teren lucrurile s-au mișcat înaintea documentelor necesare. Adică înainte să aibă loc licitația, care astăzi a fost din nou anulată.

În loc să așeze totul pe făgașul normal, adică legal, autoritățile mă acuză tot pe mine, eu fiind singurul care solicit respectarea legii. Probabil că la următoarea licitație vor putea participa doar firme turcești și membri ai Arhiepiscopiei. Curat-murdar! Frână ilegalităților!”, a transmis Dragoş Popescu, senator de Dâmboviţa, reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial