23 aprilie 2024
Senatorul Dragoş Popescu – “Foarte mulți bani publici irosiți pe proiecte nefinalizate în comune din toată țara”

Senatorul Dragoş Popescu – “Foarte mulți bani publici irosiți pe proiecte nefinalizate în comune din toată țara”

“Foarte mulți bani publici irosiți pe proiecte nefinalizate în comune din toată țara. În emisiunea “România, te iubesc!” difuzată astăzi la Pro Tv au fost prezentate și cazuri din județul Dâmbovița, precum Dărmănești, Pietroșița și Vlădeni.

Și mai dezamăgitor este faptul că doamna primar de la Vlădeni a evitat cât a putut jurnaliștii și apoi le-a trântit ușa în nas. Sfidare și lipsă de respect.

Programul PNDL este tocmai bun pentru astfel de proiecte, mai ales că nu este monitorizat de către Guvern. Banii nu sunt justificați, așa cum se întâmplă cu cei accesați prin proiecte europene. Nu exagerez atunci când spun că banii publici sunt risipiți de către unii primari iresponsabili, care nu manifestă respect pentru banii cetățenilor și care nu iubesc România.

Este de neconceput ca primari PSD și PNL aflați în funcție de zeci de ani să nu finalizeze proiecte atât de importante pentru comunitățile lor. Acum PSD și PNL s-au aliat din nou la împărțirea discreționară a banilor publici și continuă jaful, așa cum sunt obișnuiți”, a semnalat Dragoş Popescu, senator USR de Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial