3 mai 2024
Senatorul Dragoş Popescu – “Fenomenul Conţeşti: Garda se face că plouă și plasează vina pe cetățenii fără simț civic”

Senatorul Dragoş Popescu – “Fenomenul Conţeşti: Garda se face că plouă și plasează vina pe cetățenii fără simț civic”

“Comuna Conțești: ⚠️ Ce se întâmplă într-o comună cu 24 de firme de colectare a deșeurilor autorizate de Agenția de Mediu, dar în care săptămânal se ard deșeuri pe câmp? Păi, datorită sesizărilor repetate, Garda de Mediu și Primăria au găsit “soluția”: organizarea unei platforme provizorii de colectare a deșeurilor, betonată, pe un fost teren de sport, unde acum toate aceste societăți și persoane fizice pot aduce deșeurile de care trebuie să scape primăria, numai că primăria nu are bani.

❎ Așa că s-a reușit cu succes realizarea unui munte de deșeuri. Provizoriu, dar de fapt permanent.🤯În loc să verifice autorizațiile și să meargă cu poliția la adresele unde săptămânal se dezmembreaza mașini și se aduc ilegal deșeuri, să ia măsuri de oprire a fenomenului, Garda se face că plouă și plasează vina și responsabilitățile în oricare ale părți: cetățenii fără simț civic (!😲), primăria care nu se ocupă și în general oricine nu are atribuții de control, ca această instituție atât de ineficientă.

🫣 În comentarii am pus și cel mai recent răspuns al Gărzii de Mediu Dâmbovița, în urma unei sesizări pe care am făcut-o acum exact o lună, când această zonă era tot plină de deșeuri. Între timp s-a curățat parțial și umplut din nou”, a precizat Dragoş Popescu, senator de Dâmboviţa şi reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial