28 aprilie 2024
Asfaltări la foc continuu, în Târgovişte!

Asfaltări la foc continuu, în Târgovişte!

stan„S-a realizat predarea amplasamentului la proiectul privind Centura Municipiului Târgovişte. De altfel, se încheie predarea amplasamentului pentru că o parte a acestei activităţi s-a derulat şi luni. Astăzi, practic se identifică bornele şi urmează ca în câteva zile să dăm ordinul de începere a lucrărilor şi, luna aceasta, să înceapă şi unul dintre cele mai importante proiecte pe care administraţia publică locală îl are. Am discutat cu constructorul.

Săptămâna aceasta s-a asfaltat pe zonele: Iazului, Morilor, Horea, Cloşca, Crişan, Berzei, se lucrează în momentul de faţă, iar în perioada următoare vor demara lucrări şi pe Strada Justiţiei şi pe Strada Gimnaziului, aici existând şi un proiect de canalizare ce urmează să fie implementat”, a explicat primarul Cristian Stan. „Şi în cartierul Priseaca se lucrează şi într-o săptămână, două, vor începe lucrările de asfaltare pe Strada Soarelui şi încet, încet, până la finalul acestui an, sperăm ca toate aceste lucrări de reabilitare infrastructură să ajungă într-un stadiu în care să existe măcar primul strat de asfalt. Aceasta pentru ca la momentul în care intrăm în iarnă să nu avem probleme deosebite.

Sperăm că poate în această săptămână, cea viitoare, să turnăm un al doilea strat de asfalt pe zona respectivă”, a precizat Cristian Stan, primarul Târgoviştei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial