1 mai 2024
Senatorul Dragoș Popescu: ”Crevedia, un adevărat Vest Sălbatic, unde legea e făcută de baroni locali”

Senatorul Dragoș Popescu: ”Crevedia, un adevărat Vest Sălbatic, unde legea e făcută de baroni locali”

Actualizare: ❗️”Ședința de dezbatere publică va fi reprogramată la o dată ulterioară” se arată într-un comunicat al APM Dâmbovița.

”Tot Crevedia…și tot fără autorizație! 🔥Așa a funcționat și incineratorul de cadavre din incinta Vitall a cărui autorizare se dorește acum.

Crevedia este zilele acestea în atenția tuturor, un adevărat Vest Sălbatic, unde legea e făcută de baroni locali. Bineînțeles că lor legea nu li se aplică.

Merg astăzi să asist la dezbaterea publică a raportului de mediu menită să pună în legalitate un incinerator de cadavre de păsări.

Incineratorul afectează substanțial viața cetățenilor, prin mirosurile generate. În perioada lui de funcționare probabil nu ardea la temperatura necesară.

Am sesizat atunci Garda de Mediu, care a constatat că incineratorul funcționa fără autorizație și a emis o amendă în valoare de 15 000 de lei, în februarie 2021. De atunci, suntem la a treia dezbatere anunțată asupra acestui proiect pe care îl urmăresc cu interes.

Pentru cei care vor să participe, dezbaterea va avea loc în sediul Școlii Generale Crevedia, astăzi, 28.08.2023, la ora 15:30”, spune Dragoș Popescu, senator de Dâmbovița și reprezentat al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial