“ADI și Consiliul Județean s-au răzgândit!
Schimbă metodologia de calcul a taxei de salubritate pentru firme!
E un pas înapoi, dar insuficient!
Apare un plafon maxim de 15.000 lei/lună pentru salubritate. Doar 3000 euro!
Ce fac firmele care au depus declarațiile până acum? Le vor depune din nou!
Ce fac funcționarii care au completat declarațiile de impunere până acum? Le completează din nou!
Consiliile locale care au adoptat deja hotărârea, trebuie să o adopte din nou!
Ce contează că o firmă care are nevoie de autorizație de mediu nu o poate obține sau nu o poate revizui pentru că îi trebuie contract de salubritate? Poate își mută activitatea într-un județ care are conducători raționali!
Hai, drumuri bune pe la ghișee să aveți! Și să vă gândiți la #PSD!
Trimiteți observațiile voastre pe mail la ADI Deșeuri!
Uite așa iubim Dâmbovița!”, a reliefat Dragoş Popescu, senator de Dâmboviţa, reprezentant al Partidului Reper.
“𝐀𝐃𝐈 𝐒𝐚𝐥𝐮𝐛𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 #𝐩𝐫𝐨𝐩𝐮𝐧𝐞#𝐦𝐨𝐝𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐦𝐞𝐭𝐨𝐝𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐥𝐜𝐮𝐥 𝐚 𝐭𝐚𝐱𝐞𝐢 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐬𝐚𝐥𝐮𝐛𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐧𝐨𝐧𝐜𝐚𝐬𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚!
În urma #consultărilor cu beneficiarii noncasnici ai serviciilor de salubritate din județul Dâmbovița, A.D.I „Management Integrat al Deșeurilor în Județul Dâmbovița” #propune#modificarea metodologiei de calcul a taxei specifice acestora.
Revizuirea metodologiei va avea ca efect direct #scăderea#cuantumului#taxei de salubritate aferentă beneficiarilor noncasnici.
Totdată, până pe 𝟐𝟐.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟒, la adresa de e-mail 𝐬𝐞𝐜𝐫𝐞𝐭𝐚𝐫𝐢𝐚𝐭@𝐚𝐝𝐢𝐝𝐞𝐬𝐞𝐮𝐫𝐢𝐝𝐛.𝐫𝐨 așteptăm noi propuneri și observații, acestea urmând a fi supuse votului membrilor Asociației de Dezvoltare Intercomunitară.
Metodologia utilizatorilor noncasnici poate fi consultată pe site-ul https://adideseuridb.ro/ sau accesând link-ul de mai joshttps://adideseuridb.ro/…/metodologie-non-casnici-2024…“, se arată într-o postare a ADI.