2 mai 2024

SEMNAL – Dezastru la Sala Sporturilor din Târgovişte!

salapolPARLAMENTUL ROMÂNIEI

CAMERA DEPUTAŢILOR

Deputat Corneliu Ştefan

Circumscripţia electorală nr. 16 Dâmboviţa

Grupul Parlamentar PSD

Şedinţa Camerei Deputaţilor din data de 02.05.2017

INTERPELARE

Adresată domnului Marius Alexandru Dunca,

MINISTRUL TINERETULUI SI SPORTULUI

Obiectul interpelării: Reparaţie capitală acoperiş Sala Sporturilor Târgovişte

Domnule ministru,

supun atenţiei situaţia Sălii Sporturilor din municipiul Târgovişte, singurul spaţiu din judeţul Dâmboviţa unde se organizează competiţii de nivel naţional şi internaţional: baschet, volei (cupe europene), tenis de masă, handbal, lupte, judo, karate, fotbal-tenis (Campionatul European 2015).

Din păcate, în acest moment, activităţile sportive sunt perturbate din cauza infiltraţiilor de apă prin cupolă, care prezintă o stare avansată de uzură.

Construită în anul 1979, Sala Polivalentă din Târgovişte a beneficiat de o reparaţie capitală a acoperişului în 2001. De atunci, nu s-a mai intervenit în niciun fel.

Domnule ministru,

Pentru rezolvarea acestei probleme, este nevoie de o alocare financiară de aproximativ 200.000 de lei, sumă care nu este deosebit de mare şi ar asigura confort şi siguranţă într-un spaţiu sportiv, cum spuneam, unic în judeţul Dâmboviţa

Având în vedere aceste aspecte, vă solicit să analizaţi posibilitatea repartizării fondurilor necesare pentru reparaţia capitală a acoperişului Sălii Sporturilor din Târgovişte.

De asemenea, vă rog să aveţi în vedere şi reînfiinţarea posturilor restructurate, la sfârşitul anului 2016, de ministrul Elisabeta Lipă, întrucât, din acel moment, activitatea curentă la Sala Polivalentă din Târgovişte se desfăşoară cu dificultate, personalul angajat la Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Dâmboviţa fiind insuficient.

Solicit răspuns în scris.

DATA DEPUTAT

 Corneliu Ştefan

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial