1 mai 2024
Semnal de la cititorii targovistenews.ro: Dezastru după ploaie pe strada Macarie!

Semnal de la cititorii targovistenews.ro: Dezastru după ploaie pe strada Macarie!

macarie“Cam asa arata str. Macarie din Targoviste dupa ploaie! Dupa ce ca cineva, candva, a plasat canalizarea in punctul cel mai inalt al strazii(vreun inginer Dorel cu trupa lui), in aceasta primavara, Primaria Targoviste, prin onor Municipal Construct, a desfasurat AMPLE lucrari de amenajare…..respectiv schimbarea bordurilor.

Probabil s-au gandit ca nu cumva ca apa daca nu ajunge la canalizare, sa se scurga prin partile laterale. Trebuie spus ca in toamna anului 2016, bordurile au mai fost inlocuite pe o parte a strazii iar in primavara lui 2017 au fost inlocuite si acestea.

De ce oare? La Targoviste bordurile au avut termen de valabilitate doar 4-5 luni? Sau asa doar de dragul de a avea de lucru cei de la Municipal Construt? Si astfel cei ce doresc sa ajunga in P-ta 2 Brazi prin aceasta alee pietonala isi pot verifica si incaltarile cat de bine rezista la apa.

Bineninteles ca atunci cand nu e apa, in aceea zona sunt niste gropi in asfalt de toata frumusetea. Dar credeti ca intereseaza pe cineva?”, ne-a scris un cititor targovistenews.ro pe adresa redactiei, office@targovistenews.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial