23 aprilie 2024
PPDD-iştii dâmboviţeni au luat foc! Boriga le-a luat abonamentele pensionarilor, dar dă miliarde la baschet!

PPDD-iştii dâmboviţeni au luat foc! Boriga le-a luat abonamentele pensionarilor, dar dă miliarde la baschet!

„Toţi cei care primeau aceste abonamente gratuit de la primarul Boriga, şi prin act de voinţă unilaterală au fost sistate, le vor primi în continuare.

E clar pentru mine că discutăm despre un asasin economic, cum i-am spus primarului Boriga, atâta vreme cât la ultima şedinţă a vrut şi a fost de acord să plece 400.000 de euro în contul Clubului Sportiv Municipal şi nici un ban către pensionari.

Noi suntem decişi să depunem un nou proiect de hotărâre în Consiliul Local prin care să cerem, săptâmana viitoare, o rectificare a bugetului Consiliului Local şi retragerea sumelor acordate Clubului Sportiv Municipal la ultima şedinţă.

Cerem partenerilor din USL să spună public dacă sunt sau nu de acord cu retragerea acestor bani care au plecat către Clubul Sportiv Municipal şi redirecţionarea lor către asistenţă socială la nivelul municipiului Târgovişte.

Dl Boriga este suma incompetenţelor politice şi administrative din Târgovişte, habar n-are cât costă un abonament. Hotărârea de Consliu Local nr. 412 din 28.10.2008 îl obliga pe primarul Boriga să acorde aceste facilităţi pensionarilor. Le-a acordat în campania electorală pentru că a avut un meschin interes electoral, după care le-a sistat.

Vă spun sigur că decizia de sistare a abonamentelor nu a trecut prin Consiliul Local, este o decizie unilaterală a unui om care aşa înţelege să se poarte cu cei care l-au votat.

Vom depune o plângere pentru abuz în serviciu împotriva primarului Boriga, pentru că este inadmisibil ca în calitatea sa de primar să nu respecte hotărârile pe care le-a cerut Consiliului să le voteze”, susţine preşedintele PPDD Dâmboviţa, Radu Popa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial