5 mai 2024

Se modernizează clădirea Consiliului Județean Dâmbovița!

www.mariusbuga.ro_images_cj1„Am modernizat Salonul Albastru de la Consiliul Judeţean. Modernizarea a costat 61.585 lei, bani care au fost cheltuiţi pe mochetă, echipamente IT, mobilier proiector, aparat de aer condiţionat şi pentru lucrări de amenajare inclusiv exterioare pentru că a trebuit să punem tâmplărie pe deasupra în exterior fiindcă existau două variante, fie să dăm jos sticla actuală şi era prea frumoasă ca să facem asta, fie să încercăm să găsim o soluţie, o barieră termică pentru a ne permite utilizarea acestei săli în condiţii foarte bune.

Până când vom avea un proiect de reabilitare a întregii clădiri a Consiliului Judeţean, pe care îl pregătim pe Programul Operaţional Regional, dar probabil va fi aplicat undeva după 2017, am decis să punem în aplicare şi un proiect pe termen scurt, de modernizare a Sălii Mari de şedinţe.

Ca urmare, anul acesta, cel puţin trei-patru luni ne vom desfăşura şedinţele de Consiliu Judeţean fie la Biblioteca Judeţeană, fie la Muzeul de Istorie. Facem acest lucru ca să putem să avem câteva spaţii civilizate, să primim fără să ne fie ruşine pe cei care ne vin în vizită”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial