18 aprilie 2024
Se lucrează intens la ridicarea Dâmboviţa Mall. Imagini de pe şantier

Se lucrează intens la ridicarea Dâmboviţa Mall. Imagini de pe şantier

mall“La sfarsitul saptamanii trecute, impreuna cu reprezentantii investitorilor, am facut o vizita pe santierul care vizeaza “Dâmbovița Mall”, primul mare centru comercial din Târgoviște!
Proiectul reprezintă una dintre cele mai importante investitii private din regiune, cu o valoare de aproximativ 50 milioane de euro.
Centrul comercial va cuprinde peste 150 de magazine și o varietate mare de spații destinate petrecerii timpului liber .
Astfel, nu mai putin de 6 sali de cinema, 1500 de locuri de parcare (inclusiv parcare subterana), un hypermarket de aproximativ 10.000 mp (comparabil cu cel de la Baneasa Shopping City), restaurante, zona de recreere, de practicare a sportului, locuri de joaca pentru copii, toate acestea reprezinta numai cateva dintre reperele proiectului.
Webp.net-resizeimage (1)Investitia genereaza peste 800 de locuri de munca, in faza de constructie si peste 1100 de locuri de munca, in faza de operare, cuprinzand o paleta foarte larga de profesii.
In paralel, Consiliul Judetean Dambovita a finalizat reteaua de canalizare, iar executia drumului judetean de legatura dintre Bulevardul Regele Carol I si strada Petru Cercel a depasit 90%.
Webp.net-resizeimageTot in zona, Primaria Targoviste va asigura un acces facil dinspre bulevardul I.C. Bratianu, prin largirea strazii Neagoe Basarab, va crea o noua artera de acces in Aleea Trandafirilor dinspre cartierul CFR, construieste un parc pe fonduri europene si vor fi realizate locuinte ANL.
Webp.net-resizeimage (2)Prin acest proiect, a carui finalizare este preconizata in luna MAI‼, marcam cea mai importanta etapa de dezvoltare urbanistică a municipiului Târgoviște din ultimii 30 de ani”, a scris primarul Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial