26 aprilie 2024
SCOR HALUCINANT! Ponta şi Iohannis, la diferenţe mici unul faţă de celălalt!

SCOR HALUCINANT! Ponta şi Iohannis, la diferenţe mici unul faţă de celălalt!

scorPrimele exit-poll-uri de la turul II al alegerilor prezidenţiale 2014 arată că Victor Ponta şi Klaus Iohannis se află la diferenţe mici unul faţă de celălalt.

Klaus Iohannis (ACL) a obţinut 50,90 % din voturile exprimate în turul II al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta (PSD-UNPR-PC) – 49,10 %, conform exit-poll-ului realizat de IRES şi difuzat de Digi 24.

Exit-poll-ul este prezentat pe baza informaţiilor de la ora 19.00.

SOCIOPOL: Victor Ponta –  50,9%, Klaus Iohannis –  49,1%

Victor Ponta a obţinut 50,9 % din voturi la al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, în timp ce Klaus Iohannis are 49,1%, conform exit-poll-ului realizat de SOCIOPOL şi difuzat de Antena 3.

Rezultatele exit-poll-ului cuprind date până la ora 19.00, inclusiv estimări din diaspora, potrivit Antena 3.

La primul tur al alegerilor, exit-poll-ul făcut de SOCIOPOL şi difuzat de Antena 3 arăta că Victor Ponta a obţinut 40% din voturi la alegerile prezidenţiale, iar Klaus Iohannis – 31%.

  • CURS: Klaus Iohannis – 51,50 %, Victor Ponta –  48,50%

Klaus Iohannis (ACL) a obţinut 51,50% din voturile exprimate în turul II al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta (PSD-UNPR-PC) – 48,50%, conform exit-poll-ului realizat de CURS-Avangarde şi difuzat de TVR, datele vizând rezultatele de la ora 19.00.

Marja de eroare a sondajului CURS-Avangarde este de 1%, conform TVR.

  • CSCI: Victor Ponta –  50,72%, Klaus Iohannis –  49,28%

Victor Ponta (PSD-UNPR-PC) a obţinut 50,72% din voturile exprimate în turul II al alegerilor prezidenţiale, iar Klaus Iohannis (ACL) a fost votat de 49,28% dintre alegătorii care s-au prezentat duminică la vot, arată exit-poll-ul făcut de CSCI şi difuzat de România TV.

Rezultatele exit-poll-ului realizat de CSCI, pentru România TV, au fost făcute pe baza datelor centralizate până la ora 19.00.

Duminică s-a desfăşurat al doilea tur de scrutin pentru alegerea preşedintelui României.

La primul tur de scrutin, exit-poll-ul CSCI indica o pondere de 40% pentru Victor Ponta şi de 31% pentru Klaus Iohannis.

  • Agenţia de rating politic: Victor Ponta – 50%, Klaus Iohannis – 50%

Victor Ponta a obţinut 50,0 % din voturile electoratului la al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, Klaus Iohannis obţinând acelaşi rezultat, respectiv 50,0 %, conform rezultatelor exit-poll-ului realizat de Agentia de Rating Politic şi difuzat de Realitatea TV.

Rezultatele exit-poll-ului realizat de Agenţia de Rating Politic şi difuzat de Realitatea TV arată că Victor Ponta, candidatul PSD-PC-UNPR, a fost votat de  50,0 % dintre alegători, în timp ce principalul său contracandidat, Klaus Iohannis, a obţinut acelaşi procent.

Potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat după primul tur al alegerilor prezidenţiale de aceeaşi agenţie şi difuzat de Realitatea TV, Victor Ponta a obţinut 38,2 % din voturi la alegerile prezidenţiale, în timp ce Klaus Iohannis a primit 32,1% fin voturile electoratului, locurile următoare fiind ocupate de Elena Udrea, Monica Macovei şi Călin Popescu Tăriceanu cu câte 6 %.

sursa – Mediafax

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial