28 mai 2024
Scene tulburătoare, la Pucioasa: L-a alergat cu toporul pe stradă, apoi i-a distrus mașina

Scene tulburătoare, la Pucioasa: L-a alergat cu toporul pe stradă, apoi i-a distrus mașina

Scene tulburătoare s-au derulat pe o stradă din orașul Pucioasa.

Un individ, de 30 de ani, l-a alergat cu toporul pe stradă pe un cunoscut de-al său, iar apoi i-a distrus acestuia mașina.

”La data de 18 iulie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa – Formațiunea Investigații Criminale, sub coordonarea prim procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, față de un bărbat de 30 de ani, a fost dispusă măsura reținerii.

Acesta este bănuit că, în seara de 17 iulie a.c., în timp ce se afla pe strada Sg. Erou Nicolae Marius, din Pucioasa, pe fondul unui conflict spontan, ar fi alergat cu un topor un bărbat de 39 de ani, fără a-i provoca vătămări acestuia.

De asemenea, bărbatul ar fi distrus cu toporul autoturismul persoanei respective și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Mâine, 19 iulie, bănuitul va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea prim procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, informează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial