3 mai 2024
Scandalagiul din Gura Foii a primit ce-a meritat! 30 de ZILE DE AREST!

Scandalagiul din Gura Foii a primit ce-a meritat! 30 de ZILE DE AREST!

Un tânăr de 28 de ani a fost arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare şi furt calificat

Lucrătorii Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U 112 de către numitul S.F., de 35 de ani, din comuna Gura Foii, că are un conflict cu doi cetăţeni din comună. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a procedat la identificarea celor doi cetăţeni în persoana numiţilor I.D., de 28 de ani şi N.M., de 20 de ani, ambii din localitate, stabilind că aceştia au pătruns în locuinţa numitului S.F., de unde au sustras o porcină de aproximativ 30 de kilograme şi o bicicletă, pe care ulterior au abandonat-o.

Pe numele celor 2 tineri, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare şi furt calificat. Fiind prezentaţi instanţei de judecată, faţă de numitul I.D., s-a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, tânărul de 20 de ani, N.M., urmând a fi cercetat în stare de libertate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial