3 mai 2024
Dâmboviţa – Weekendul beţivilor!

Dâmboviţa – Weekendul beţivilor!

Doi bărbaţi s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi în trafic de poliţişti, sub influenţa băuturilor alcoolice

Lucrătorii Formaţiunii Rutiere din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni l-au depistat pe numitul B.T., de 21 de ani, din municipiul Constanţa, în timp ce conducea un autoturism pe strada Independenţei din municipiul Moreni, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice ( OUG 195/2002 R).

• În dimineaţa zilei de 26 mai a.c., lucrătorii Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Petreşti l-au depistat pe numitul D.F., de 40 de ani, din localitatea Răscăieţi, în timp ce conducea pe DJ 611, în interiorul oraşului Titu, un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice ( OUG 195/2002 R).

Potrivit art. 87 alin 1 din O.U.G 195/2002, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial