28 martie 2024

SCANDAL PE BANI! Şedinţă cu scântei în Consiliul Local Municipal Târgovişte!

www.mariusbuga.ro_images_clm„A fost o şedinţă constructivă, dar propunerea mea este ca acest buget să fie regândit şi reaşezat ţinând cont de ce am spus noi azi.

Avem nevoie de mai mulţi bani pentru infrastructură, pentru cofinanţarea Centrului de Nataţie. Nu vreau să venim cu amendamente de unde să luăm pentru a nu dezechilibra bugetul.

Imediat ce acest buget va fi regândit noi îl vom trece în zece minute. De acest aspect este legat şi punctul următor al ordinii de zi.

Anumite sume din buget pot fi disponibilizate şi astfel diminuăm împrumutul pe care primăria vrea să-l facă în sumă de 21.571.000 lei pentru finanţarea obiectivului de investiţii Complex turistic de nataţie – Târgovişte.

În 2015 se închid toate proiectele cu finanţare europeană care vizează contribuţii importante din bugetul local. În anii precedenţi nu aveam situaţia asta. Pe PIDU B se revizuieşte proiectul.

Este foarte important să finalizăm cele 4 proiecte mari europene. Avem jumătate de oraş în şantier.

Avem 6 luni în care nu mai putem face rectificări suplimentare pe PIDU B”, spune Cristian Stan, viceprimarul Târgoviştei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial