3 mai 2024
Scandal la cuţite între un tată şi un fiu din Târgovişte!

Scandal la cuţite între un tată şi un fiu din Târgovişte!

scandmDoi târgovișteni, reținuți pentru violențe în familie

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut doi bărbați, de 30 respectiv 48 de ani, din Târgoviște, bănuiți de comiterea infracțiunii de violență în familie.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că în noapte de 26 spre 27 februarie a.c., pe fondul consumului de alcool, între cei doi bărbați, tată și fiu, ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia aceștia și-ar fi provocat răni, reciproc, cu obiecte tăietoare.

Leziunile suferite nu au fost de natură a le pune în pericol viața.

politie-scandal-barTrei bărbați, reținuți de polițiștii specializați în investigații criminale

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut 3 bărbați din județul Ilfov, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Pe parcursul acestei zile, cei în cauză vor fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Bărbații sunt bănuiți că în luna februarie a anului 2015, ar fi sustras din incinta unor societăți comerciale țigări în valoare de 5.000 de lei.

De asemenea, polițiștii continuă activitățile în vederea depistării unui alt bărbat care se sustrage cercetărilor. Acesta este bănuit și de săvârșirea unei infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Cei patru sunt cercetați în cadrul unui dosar penal înregistrat inițial cu autor necunoscut.

Sancționat pentru transport ilegal de legume

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au oprit în trafic, pentru control, o autoutilitară condusă de un bărbat din Vulcana Băi.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că șoferul transporta 1500 de kilograme de cartofi pentru care nu deținea documente justificative de proveniență.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

De asemenea, polițiștii au confiscat contravaloarea bunurilor transportate ilegal.

Cercetată pentru infracțiune la regimul rutier

O femeie din Mătăsaru este cercetată de polițiști după ce a fost depistată în timp ce conducea un moped deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele ei a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

www.mariusbuga.ro_images_tigariCercetați pentru contrabandă cu țigarete

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat 4 percheziții la domiciliile unor persoane din Niculești, bănuite de contrabandă cu țigarete.

Totodată, polițiștii au efectuat un control și la un agent economic din aceeași localitate.

În urma activităților derulate, polițiștii au indisponiblizat 230 de pachete de țigarete susceptibile a proveni din contrabandă și 8.000 de lei.

Au fost puse în executare 3 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul inspectoratului pentru audieri.

La acțiune, au participat și efective de la Secția nr. 3 Poliție Rurală Butimanu, criminaliști și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița.

În cauză, se continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial