27 aprilie 2024

Scandal la Cojasca! Bătaie şi locuinţă devastată!

sech3Bănuiți de distrugere, lovire sau alte violențe și violare de domiciliu, reținuți de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției nr.3 Poliție Rurală Butimanu au reținut doi tineri din Târgoviște, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și violare de domiciliu, fapte comise pe raza localității Cojasca.

Bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că, în ziua de 28 mai a.c., aceștia, împreună cu o tânără, au pătruns fără drept în locuința părții vătămate, ar fi agresat-o și ar fi provocat distrugeri la o parte din geamurile locuinței.

Din primele cercetări se pare că între acea tânără și partea vătămată, vecine de altfel, ar fi avut loc o discuție în contradictoriu.

catuse1Bărbat, reținut de polițiștii din Pucioasa

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au reținut un bărbat de 44 de ani din localitate, bănuit de comiterea infracțiunii lovire sau alte violențe, raportată la infracțiunea prevăzută de art. 199 din Codul Penal, respectiv violență în familie.

Mâine, 31 mai, cel în cauză va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în seara zilei de 29 mai a.c., pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de alcool, acesta și-ar fi agresat tatăl.

Victima a fost transportată la spital pentru investigații medicale.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial