8 mai 2024
Poliţia Dâmboviţa, surprize pentru copii, de 1 iunie!

Poliţia Dâmboviţa, surprize pentru copii, de 1 iunie!

pol-parcActivități dedicate Zilei Internaționale a Copilului, 1 Iunie

La sediul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din Târgoviște a avut loc o conferință de presă în cadrul căreia au fost prezentate activitățile dedicate Zilei Internaționale a Copilului, dar și măsurile întreprinse pentru ca cetățenii să petreacă în siguranță minivacanța de Rusalii.

Totodată, au fost transmise și recomandări preventive pentru cetățeni și pentru participanții la traficul rutier.

Activitățile dedicate Zilei Internaționale a Copilului au debutat cu „Marșul indicatoarelor rutiere”, la care au participat preșcolari și elevi din Târgoviște.

Pe durata deplasării de la sediul unităților școlare și până în Piața Tricolorului, copiii au afișat indicatoare rutiere și mesaje cu conținut preventiv.

cop-polTimp de aproximativ 30 de minute, în Piața Tricolorului, micii participanți la trafic au spus “Stop accidentelor rutiere”.

În Parcul Chindiei, în cadrul “Școlii de bicicliști”, copii și-au testat îndemânarea în utilizarea bicicletei, iar la final au primit un permis de biciclist.

Și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au fost alături de elevi și le-au prezentat echipamentul din dotare și tehnicile folosite.

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă informează:

Pe parcursul acestei săptămânii, Muzeul Poliției Române este gazda unei expoziții de desene realizate de elevii din Dâmbovița și care au ca tema “Prietenul meu, polițistul”.

Pe lângă această expoziție, vizitatorii se pot bucura și o autospecială de poliție, intrată de curând în patrimoniul muzeului.

Și nu uitați : Pe 1 iunie, vizita la Muzeul Poliției Române este gratuită pentru copii!!!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial