28 aprilie 2024
Scandal între PNL şi PSD la Nucet! Uite de ce a ajuns dispensarul comunal mărul discordiei dintre politicieni!

Scandal între PNL şi PSD la Nucet! Uite de ce a ajuns dispensarul comunal mărul discordiei dintre politicieni!

prnucetComunicat de presă 

          Organizația PNL Nucet solicită consilierilor locali PSD să respecte voința cetățenilor comunei și să aprobe proiectul de hotărâre privind darea în folosință gratuită a dispensarului comunal medicilor de familie care își desfășoară activitatea în localitate.

          Inițiativa acestui proiect de hotărâre a aparținut Partidului Național Liberal Nucet și este sprijinită de semnăturile  a peste 300 de localici, după ce administrația locală a majorat de 20 de ori  redevența pentru concesionarea dispensarului comunal, de la 1 euro/mp/an la 19,32 euro/mp/an. Taxa impusă medicilor de familie din Nucet, comparabilă cu cele practicate în municipii cu sute de mii de locuitori, este insuportabilă, cu atât mai mult cu cât aceștia și-au renovat spațiile din propriile buzunare.

          ”Legea permite darea în folosință gratuită a spațiilor folosite pentru activități medicale. Solicităm PSD Nucet să manifeste responsabilitate și bună credință în cadrul ședinței Consiliului Local de astăzi, de la ora 17.00, atunci când va fi dezbătut acest proiect atât de important pentru comunitatea locală. Cetățenii au nevoie și au dreptul să primească servicii medicale, la fel cum medicii trebuie să-și profeseze meseria în condiții bune și fără biruri exagerate și nefondate. Avem încredere că interesul public va prima în fața interesului politic”, a precizat Daniela Matei, co-președinte PNL Nucet.

         

Departamentul de Comunicare PNL Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial