30 aprilie 2024
Scandal în politica dâmboviţeană! Motivul – Salariile directorilor din subordinea CJD!

Scandal în politica dâmboviţeană! Motivul – Salariile directorilor din subordinea CJD!

aclComunicat de presă

Majoritatea ACL din Consiliul Județean Dâmbovița a impus la 15% din salariul directorului cuantumul remunerației pentru membrii Adunării Generale a Acționarilor și ai Consiliilor de Administrație de la SC Carpatmontana Serv. SA, SC LDP SA, SC Parc Industrial Priboiu SA și SC Moreni Parc Industrial SA. Propunerea PSD, de acordare a indemnizației de 25% din salariul directorului, a fost respinsă la vot, în plen.

Consilierii județeni ai Alianței Creștin Liberale Dâmbovița au apreciat că indemnizația cuvenită membrilor AGA și ai CA trebuie să se stabilească având în vedere gravele dificultăți economice ale societăților menționate. Totodată, în mandatul trecut, remunerația în consiliile de administrație și în adunările generale ale acționarilor fusese plafonată la 50 de lei, iar propunerea de acordare a 25% din salariul directorului – în condițiile în care nu este justificată de performanțe economice – arată modul în care PSD risipește resursele publice, în dispreț față de dâmbovițeni.

Alianța Creștin Liberală a întrunit majoritatea și la votul secret pentru desemnarea reprezentanților AGA de la SC LDP și Casa Județeană de Asigurări de Sănătate.

Departamentul de comunicare al ACL Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial