26 aprilie 2024
Scandal după un incendiu, într-un bloc din Târgovişte. “După ce că ne-a intoxicat cu câinii, ne mai dă şi foc!”

Scandal după un incendiu, într-un bloc din Târgovişte. “După ce că ne-a intoxicat cu câinii, ne mai dă şi foc!”

Scandal după un incendiu produs într-un bloc din Târgovişte. Un locatar, de la etajul unu, ar fi dat foc unor hârtii, iar ulterior locuinţa i-a fost cuprinsă de flăcări.

Un vecin de la un etaj superior a văzut cum vâlvătăile ies pe ferestrele de la balcon şi a chemat pompierii.

Vecinii sunt revoltaţi şi spun că au numai probleme din cauza omului respectiv, care ar creşte în apartamentului lui mai mulţi câini fără stăpân. Oamenii se plâng că animalele latră încontinuu şi împrăştie un miros greu de suportat.

Incendiul s-a produs în apartamentul unui bărbat, de 56 de ani. Soţia acestuia era pleacată de acasă când a luat foc. Chiar proprietarul a recunoscut că a dar foc unor hârtii, iar apoi nu a mai reuşit să le stingă. I-a luat foc şifonierul şi ulterior flăcările s-au extins şi pe balcon. Panicaţi, vecinii au ieşit din case. Aceştia spun că proprietarul respectiv le face numai necazuri.

Vecină: “Vedeţi cum miroase aici?! Are 40 de câini în casă şi nimeni nu face absolut nimic. Cu purici, sunt plină de purici la mine în casă

SORIN GEORGESCU, vecin: “Are mulţi câini? Foarte mulţi! E un pericol pentru dvs? da. Ne deranjează noapte, nu putem să dormi. După ce că ne-a intoxicat cu câinii, ne mai dă şi foc!

Locatarii spun că din cauza problemelor pe care le au din pricina maidanezilor pe care vecinul îi creşte în apartament au ajuns chiar şi la judecată.

Vecină: “Cu câinii. Are mai mulţi, am avut proces cu el

Vecină: “Miros de nedescris, cum treci să urci sus pe scări e…

Vecin: “E mizerie pe scară, mirosul e insuportabil

Speriaţi după ce au văzut flăcările ce ieşeau din balconul de la etajul unu, locatarii au sunat la 112 după ajutor.

plt.adj.şef ROBERT STĂNESCU, şef gardă intervenţie ISU Dâmboviţa: “Incendiul se manifesta cu flacără deschisă în balconul apartamentului cât şi în exterior. Au fost luate măsuri pentru stingerea incendiului precum şi pentru evacuarea unei persoane de sex masculin, în vârstă de 56 de ani, găsită în dormitorul apartamentului

MARIUS BUGA: “Pompierii, poliţiştii şi cei de la ambulanţă s-au mobilizat rapid la faţa locului. Incendiul a fost localizat şi stins în scurt timp. Proprietarul a primit îngrijiri medicale pentru că inhalase fum. Pompierii şi poliţiştii urmează să stabilească exact din ce cauză s-a produs incendiul

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial