16 aprilie 2024

Scandal cu pumni și bâte la un priveghi. De la ce ar fi pornit conflictul general

priv2Priveghi cu scandal și multe semne de întrebare într-o localitate din Dâmbovița.

Unul dintre cei implicați în conflict a fost plasat în arest la domiciliu, fiind acuzat că a devenit agresiv și l-a rănit grav pe un bărbat care a avut nevoie de ajutorul medicilor.

priv6Deocamdată anchetatorii nu au stabilit cu exactitate cum s-a întâmplat totul pentru că taberele care s-au războit au variante diferite.

priv5Tânărul în vârstă de 20 de ani încătuşat de poliţişti a fost implicat în scandalul izbucnit în localitatea Brăniștea din judeţul Dâmboviţa. Suspectul era pe stradă împreună cu un prieten şi cu iubita acestuia. Iar când au trecut pe lângă o gospodărie în care se aflau oameni adunaţi la un priveghi, amicul lui ar fi început să îi spună cuvinte de ocară partenerei.

priv7Treceam pe drum, mi-am înjurat prietena, au ieşit nişte oameni din curte şi mi-au dat un pumn şi am căzut jos. Şi de acolo nu mai ştiu nimic”, povestește victima.

În acea clipă, tânărul anchetat acum de poliţişti ar fi atacat. Localnicii aflaţi la priveghi au însă altă variantă.

priv4Noi eram la priveghi, nepotul era în curte. L-a înjurat, l-a drăcuit. Și l-am întrebat: ”mai, băiatule, ce ai cu noi?” A venit şi a dat în nepotul meu. Nepotul meu i-a dat şi el o palmă, doua. Și am sărit toţi de l-am scăpat”, povestește un localnic.

privDe suferit a avut un vecin care a ieşit la poartă să vadă ce se întâmplă. Bărbatul de 51 de ani a fost lovit cu o bâtă de tânărul acuzat că a fost agresiv. Victima a ajuns în stare critică la spital.

Susţine că este nevinovat. A fost într-o legitimă apărare”, a transmis avocatul agresorului.

priv1Tânărul, plasat sâmbătă seară în arest la domiciliu, după ce iniţial a fost reţinut, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, dar încadrarea se poate schimba în funcţie de cum evoluează starea de sănătate a rănitului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial