26 aprilie 2024
Scandal cu ţipete şi înjurături, în Piaţa 1 Mai din Târgovişte! “Le arunc, dă-le-n morţii lor de aici!”

Scandal cu ţipete şi înjurături, în Piaţa 1 Mai din Târgovişte! “Le arunc, dă-le-n morţii lor de aici!”

Control cu scandal in Piata 1 Mai din Targoviste! Zeci de politisti locali au blocat sectorul de legume si fructe si le-au cerut comerciantilor sa-si plateasca taxele restante pe ultimul an.

Nu dam niciun ban pentru ca nu ne asigurati nicio conditie, au sarit furiosi negustorii.

Ba o sa platiti si restantele, dar si amenzi, le-au replicat oamenii legii, decisi sa recupereze de la rau-platnici datoriile pe care le aveau din cauza ca nu si-au achitat taxele de inchiriere a boxelor in ultimele 12 luni

“Taci, taci, dar le iau afara si le arunc, da-le-n mortii lor de aici! M-am saturat de voi! Vine politia imi da amenda, vine ITM-ul imi da amenda ca mi-a prins barbatul in boxa!”, tipa cat o tineau plamanii Alina Butoi, una dintre comerciantele din Piata 1 Mai.

Negustorii erau extrem de revoltati din cauza ca reprezentantii primariei au venit sa le ceara zeci de mii de lei pentru ca nu si-au achitat taxele in ultimul an.

Oamenii spun ca n-au de unde sa scoata acesti bani peste noapte si cer sa fie pasuiti.

“Pai de unde sa dam? stau de azi de dimineata aici, pleaca toti clientii, nu mai vinde niciun angrosist, la marfa asta ce-i facem? N-avem toatleta, apa, de niciunele”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Marinela Lazarescu.

“Am 200 de milioane amenda, de unde dau banii astia? Vand un copil? Nu am de unde sa dau banii astia!”, se vaita Virgil Ciotoi.

“N-am vandut nimic, toata marfa se duce de rapa, daca ne-a blocat masina de politie si acolo si acolo, ce sa le fac..”, isi varsa amarul Elena Iordache.

Sunt prea multe ilegalitati si asa nu se mai poate, au raspuns politistii locali

“Ocuparea abuziva a domeniului public, sectorizarea pietei care trebuie respectata, aici este loc de parcare, s-au asezat in parcare fara sa depuna cerere, fara aprobare, fara sa-si plateasca taxele”, a precizat Marinela Banu, din cadrul Politiei Locale Targoviste.

Amenzile au curs garla, spun oamenii legii, decisi ca dupa control sa faca ordine in piata din Targoviste.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial