18 aprilie 2024

Şase deţinuţi de la Găeşti au participat la bursa locurilor de muncă

eva5Persoane private de libertate prezente la Bursa locurilor de muncă din județul Dâmbovița

În cursul zilei de vineri, 18.10.2019, 6 persoane private de libertate care își execută pedeapsa în cadrul Penitenciarului Găești au participat la Bursa locurilor de muncă organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița, care a avut loc în orașul Târgoviște.
Evenimentul s-a desfășurat la Clubul Studenților și au fost prezenți un număr de 78 de angajatori, care au pus la dispoziția persoanelor interesate 778 de locuri de muncă din domenii variate pentru absolvenții de studii superioare, absolvenții de studii medii și pentru muncitorii necalificați.
Deținuții participanți au fost informați cu privire la piața forței de muncă și au primit de la angajatorii prezenți informații utile privind posibilitățile de ocupare a unui loc de muncă, după liberarea din penitenciar.
Scopul participării persoanelor private de libertate la acest eveniment a fost promovarea, în rândul persoanelor private de libertate calificate într-o meserie, a ofertelor locurilor de muncă vacante puse la dispoziție de către angajatorii din județul Dâmbovița, în vederea creșterii șanselor de angajare a acestora, la liberarea din penitenciar.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial