3 mai 2024
Sărbători în lacrimi pentru o familie din Bucşani. Un bărbat, de 84 de ani, a fost găsit fără viaţă în dormitorul său

Sărbători în lacrimi pentru o familie din Bucşani. Un bărbat, de 84 de ani, a fost găsit fără viaţă în dormitorul său

bucs2Sărbători în lacrimi pentru o familie din Bucşani. Un bărbat, de 84 de ani, a fost găsit fără viaţă în dormitorul său, intoxicat cu monoxid de carbon.

bucs7Fiica lui s-a dus la el în vizită, aşa cum făcea de obicei, însă tatăl nu i-a deschis uşa. Femeia a bănuit că s-a întâmplat ceva rău şi a alertat autorităţile. Din păcate, era prea târziu pentru bătrân.

bucs5Maria Puică, cumnata victimei: ”Seara l-am văzut prin curte şi apoi dimineaţa, ”tata e mort”. Ne-am mirat cu toţii, am rămas aşa, încremeniţi.

Bătrânul era văduv şi locuia singur. Avea o fată şi un băiat care îi treceau des pragul şi îl ajutau, povestesc apropiaţii lui.

bucs3Fratele victimei: ”A avut gaze, a băgat şi lemne în sobă. El făcea căldură. N-a mai avut aer.

Oamenii povestesc că fiica bătrânului a suferit un şoc după ce şi-a descoperit tatăl mort. A chemat ambulanţa, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva.

bucs4Maria Puică, cumnata victimei: ”Căldura multă, focul aprins la sobă. Cred că n-a mai putut să respire. A murit intoxicat de căldură.

Apropiaţii spun că bătrânul făcuse focul în sobă şi dăduse drumul şi la aragaz înainte de culcare. A adormit în timp ce lemnele încă ardeau, iar peste noapte s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

bucs6Luna aceasta se împliniseră opt ani de când bătrânului i-a murit soţia.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial