27 mai 2022

Hoți de curent electric, debranșați de la lumină, anunță de față cu poliția că vor mai fura

cure7Mare agitație, vineri dimineață, pe ulițele din Bălteni, în comuna Conţeşti. Zeci de tehnicieni, însoțiți de jandarmi și polițiști, au debranșat peste o sută de locuințe racordate ilegal la rețeaua de electricitate.

cureÎnsă hoții de curent nu s-au sfiit să spună în gura mare, de față cu autoritățile, că vor lega din nou cablurile la stâlpii de electricitate după plecarea forțelor de ordine.

cure3Dis de dimineață, oamenii din Bălteni s-au trezit cu strada plină de polițiști și angajați ai societății de electricitate. Cele mai multe dintre locuințele de aici sunt branșate ilegal la stâlpii de electricitate, iar proprietarii caselor nu se sfiesc să recunoască asta.

Oamenii sunt cu atât mai supărați cu cât se așteptau la o păsuire înainte de sărbători, nicidecum la controale și debranșări.

cure6Localnic: ”Vine de Moș Niculae, cum vine aia de Black Friday! În loc să ne aducă cadouri, ne-a tăiat curentul, dar și noi îl punem înapoi!”

cure5Polițiștii au deschis mai multe dosare penale pentru furt de energie electrică și spun că vor continuă controalele și în perioada următoare.

cure1Cei prinși că s-au branșat ilegal riscă amenzi ori chiar închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

cure2Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial