25 aprilie 2024
S-au furat calculatoarele din Şcoala Poiana!

S-au furat calculatoarele din Şcoala Poiana!

Doi tineri sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de furt

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Poiana au fost sesizaţi cu privire la faptul că în perioada 28 februarie-03 martie 2014, persoane necunoscute au sustras din incinta unei unităţi de învăţământ cu program prelungit două calculatoare şi mai multe componente periferice aferente.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat autorii în persoanele a doi tineri, de 18, respectiv 19 ani, ambii din localitate.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea probării înregii activităţi infracţionale şi recuperării întregului prejudiciu.

Doi tineri, bănuiţi de comiterea unui furt dintr-o anexă gospodărească, au fost identificaţi cu operativitate de poliţiştii morenari

Ieri, 03 martie 2014, în jurul orei 12:20, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Moreni au fost sesizaţi de un bărbat, de 53 de ani, din comuna I.L. Caragiale, cu privire la faptul că în cursul nopţii de 02/03 martie a.c., persoane necunoscute au sustras dintr-o anexă gospodărească mai multe bunuri.

Acţionând cu operativitate, în scurt timp de la momentul sesizării, poliţiştii au identificat autorii în persoana numiţilor I.I., de 20 şi C.F., de 27 de ani, ambii din localitate.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate şi restituite părţii vătămate.

Faţă de cei doi tineri, se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat , urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial