21 mai 2024
S-a dat atacul într-un depozit din Băleni. Mascații au descins în 5 locații, în Racovița și Băleni Sârbi

S-a dat atacul într-un depozit din Băleni. Mascații au descins în 5 locații, în Racovița și Băleni Sârbi

Bănuiți de furt calificat, cercetați de polițiști

La data de 16 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni au fost sesizați de către un bărbat de 45 de ani, din Brașov, cu privire la faptul că, în perioada 25 septembrie – 16 octombrie a.c., prin forțarea ușii de acces, persoane necunoscute ar fi pătruns într-un depozit din Băleni Sârbi, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (calculatoare, scaune, acumulatori, masă, frigider și altele).

Polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, iar, pentru documentarea activității infracționale, pe parcursul zilei de ieri, 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni au pus în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară, în localitățile Racovița și Băleni Sârbi, la cinci bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 38 de ani.

În urma descinderilor, au fost descoperite o parte dintre bunurile sustrase, totodată, fiind puse în executare cinci mandate de aducere.

Persoanele depistate au fost conduse la audieri, iar, în urma investigațiilor efectuate, față de trei bărbați de 38, 31 și 25 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Pe parcursul acestei zile, 21 octombrie, cei trei vor fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă. Prejudiciul cauzat este estimat la 200.000 de lei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial