27 aprilie 2024
S-a dat alarma într-un bloc din centrul orașului Târgoviște, după ce un apartament de la etajul 3 a luat foc. Toți locatarii au fost evacuați

S-a dat alarma într-un bloc din centrul orașului Târgoviște, după ce un apartament de la etajul 3 a luat foc. Toți locatarii au fost evacuați

S-a dat alarma, în această dimineață, într-un bloc din centrul orașului Târgoviște, după ce un apartament de la etajul al treilea a fost cuprins de flăcări. Toți locatarii au fost evacuați, anunță ISU.

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de la pompieri, ambulanță și poliție.

”În jurul orei 06:10 am fost solicitați să intervenim la un incendiu produs la un apartament în str. Boerescu Zaharia, bloc 8, etaj 3, Târgoviște.

Pentru gestionarea situației de urgență intervine Detașamentul Târgoviște cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autoscară de salvare de la înălțime și o ambulantă SAJ.

La momentul sosirii echipajelor la locul intervenției, acestea au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat în interiorul apartamentului.

Concomitent cu acțiunile desfășurate pentru localizarea și lichidarea incendiului, au fost evacuați locatarii din bloc. La acest moment, incendiul este lichidat, se lucrează la îndepărtarea efectelor negative ale incendiului.

Totodata, pana la acest moment nu au fost victime”, precizează ISU.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial