19 aprilie 2024
FOTO/VIDEO – Zeci de polițiști au împânzit centrul orașului Târgoviște

FOTO/VIDEO – Zeci de polițiști au împânzit centrul orașului Târgoviște

Acțiune a polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște

Peste 40 de poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub autoritatea Instituției Prefectului, au organizat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a comunității și pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual generat de virusul Sars-CoV-2.

Totodată, polițiștii au acționat și pentru prevenirea faptelor antisociale, creșterea gradului de siguranță rutieră și pentru verificarea legalităţii activităţii desfăşurate de agenţii economici.

Astfel, poliţiştii au aplicat 121 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 24.630 de lei, și au întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută de art. 352 din Codul Penal.

Din totalul sancțiunilor, 6 au fost la Legea nr. 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, 57 la Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și 58 pentru incalcarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, în urma controalelor efectuate în trafic, pentru nerespectarea regulilor de circulaţie, polițiștii au reținut 3 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare. În continuare polițistii dâmbovițeni se află la datorie, continuând acțiunile pentru siguranța cetățenilor.

sursa – IPJ Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial