30 aprilie 2024
S-a activat Planul Roşu de Intervenţie, la Crevedia. Sunt cel puţin 5 răniţi dintr-un accident cu un microbuz şi două maşini

S-a activat Planul Roşu de Intervenţie, la Crevedia. Sunt cel puţin 5 răniţi dintr-un accident cu un microbuz şi două maşini

S-a activat Planul Roşu de Intervenţie, la Crevedia. Sunt cel puţin 5 răniţi dintr-un accident cu un microbuz şi două maşini.

În urma impactului, o şoferiţă, un pasager din maşina sa şi un pasager din microbuz au fost transportaţi la spital. Alţi trei pasageri din microbuz au refuzat să fie duşi la spital.

ORA 20.02: “DN 1A Crevedia – din primele date – coliziune între două autoturisme și un microbuz de transport persoane. În urma impactului, 3 persoane, respectiv un pasager din microbuz, un pasager dintr-un autoturism și o conducătoare auto, au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Alte trei persoane (pasageri din microbuz) au refuzat transportul la o unitate medicală. Microbuzul ar fi efectuat transportul de persoane pe ruta Crevedia-Ciocănești și s-ar fi deplasat din direcția Buftea către Crevedia. Circulația pe drumul public nu este afectată. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, precizează IPJ Dâmboviţa.

UPDATE, ORA 19.56: “În evenimentului rutier au fost implicate 20 de persoane. În urma evaluării medicale la fața locului, 3 adulți și 1 minor au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat”, anunţă IGSU.

ORA 19.38: “Accident rutier în care a fost implicat un microbuz.

La nivelul județului Dâmbovița a fost activat Planul roșu de intervenție.

La locul evenimentului au fost alocate 8 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 echipaj de descarcerare, 1 autospecială de stingere, 1 punct medical avansat și 3 ambulanțe SAJ.

Pana în acest moment au fost identificate 5 victime. Misiunea este în dinamică“, precizează ISU Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial