2 mai 2024

Petrecere cu scandal, la Târgovişte! Doi oameni au ajuns la spital

bata6Cinci au fost retinuti de politisti dupa ce s-au luat la cearta, la o petrecere de botez, iar apoi si-au impartit pumni si picioare, intr-un restaurant din oras.

bata1Cei cinci, cu varste intre 28 si 37 de ani, erau furiosi din cauza unor dedicatii muzicale. bata2Cum lautarii n-au reusit sa ii multumeasca pe toti, petrecaretii mai furiosi si-au iesit din fire si s-au luat la harta.

bata5Mai multe echipaje de politie au intervenit la localul unde a avut loc scandalul. bata4Cei implicati povestesc ca sunt rude si ca s-a ajuns la bataie din cauza unor dedicatii muzicale.

bata7In urma incaierarii, doi dintre tineri au avut nevoie de ajutorul doctorilor. Unul dintre ei era grav ranit

drfiroiudr.ELENA FIROIU, purtător de cuvânt SJU Târgovişte: “Au ajuns la UPU doi tineri, unul in varsta de 31 de ani, cu stare de ebrietate, in urma unei agresiuni. El a avut oarece leziuni in urma agresiunii, un traumatism facial, in urma caruia a rezultat o fisura, fractura de mandibula”

fete2agent ANA MARIA LIŢĂ, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: “Politistii din cadrul Politiei municipiului Targoviste au retinut cinci persoane banuite de savarsirea infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice, distrugere si lovire sau alte violente”

bataPolitistii au intervenit repede la fata locului si au reusit sa potoleasca spiritele incinse. Scandalagiii au fost dusi la sectie, pentru audieri si au fost retinuti pentru 24 de ore.

Magistratii au decis sa fie cercetati sub control judiciar.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial