27 aprilie 2024
RĂFUIALĂ SÂNGEROASĂ, la Cazaci! S-au bătut cu topoarele, cu furcile şi cu şipcile SMULSE din gard!

RĂFUIALĂ SÂNGEROASĂ, la Cazaci! S-au bătut cu topoarele, cu furcile şi cu şipcile SMULSE din gard!

Rafuiala cu topoare, furci, bate si cutite, noaptea trecuta, la Cazaci!

Patru barbati au ajuns la spital dupa ce s-au batut ca-n vestul salbatic.

Se pare ca intreg scandalul ar fi pornit de la telefonul pe care un tanar i l-a dat unei fete, iar asta i-ar fi scos din minti pe vecini, cunoscuti de-ai tinerei.

Unul a sarit asupra altuia cu rangile, iar rudele lor au intervenit si ele si s-au lovit cu ce au apucat.

In incaierarea generala cei patru au fost raniti la cap, la maini si la picioare si au fost transportati cu ambulantele la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste.

“Cu ce v-a dat? Cu sabie, nu stiu cu ce mi-a dat, cu parul! V-a taiat? Da. Pe ce motiv? Am venit de la munca si nu stiu de ce… A intrat peste noi in curte, ne-a batut. V-a amenintat cu moartea? Da!”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Ionut Ampu, un tanar de 19 ani.

Cei acuzati, cu varste intre 22 si 56 de ani, sustin ca nu de la ei a pornit scandalul si ca n-au facut altceva decat sa se apere de vecinii lor.

“A venit un nenorocit pe strada noastra si ne-a omorat cu parii. Dansii spun ca dumneavoastra i-ati atacat, care este adevarul? Am dat si noi, dar de ce s-a bagat el?! A venit pe la spate, noi n-am vrut sa-l atacam pe el. Erau violenti? Foarte violenti!”, sustine Nicolae Lungu.

Un vecin a incercat sa-i desparta pe scandalagii, dar vazand ca situatia a scapat de sub control a sunat imediat la 112.

“I-a amenintat ca le da foc, ca nu se lasa pana nu-i muta pe astia ai lui Gabor. Pe ce motiv s-au luat? Din cauza la un telefon, din cauza la o fata. Au facut conferinta prin telefon, a inceput sa-l injure p-asta de morti, asta la fel si a intrat peste el”, ne-a marturisit Nelu Ionita.

“Prezinta plaga la nivelul capului, la nivelul piramidei nazale, la nivelul fesei drepte, traumatism umar drept”, ne-a precizat Sorin Plesa, asistent medical la Ambulanta Dambovita.

Politistii continua ancheta si urmeaza sa incadreze fapta in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale stabilite de medicul legist pentru victime.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial