25 aprilie 2024
Revederea sfâşietoare, după 15 ani, dintre o tânără şi mama ei. “Am fost convinsă că este moartă”

Revederea sfâşietoare, după 15 ani, dintre o tânără şi mama ei. “Am fost convinsă că este moartă”

mama-fiicaNu-și mai văzuse mama de 15 ani. Dispăruse fără urmă, iar căutările încetaseră de peste un deceniu. Credea că a murit pe undeva, neștiută și necunoscută de nimeni. Dar iată că viața bate filmul în multe situații.

Săptămâna trecută, Poliția Găești a fost anunțată că o  femeie  din Crângurile a fugit dintr-un spital din București și a fost dată în urmărire generală. Nu se știe prin ce conjunctură femeia avea mutație în comuna dambovițeană, mai exact prin  satul Voia. Nimeni nu o cunoștea. Pe cartea de identitate figura că s-a născut în Miercurea Ciuc.

După căutări și zeci de telefoane, oamenii legii găeșteni au găsit numărul de telefon al fiicei. Aceasta locuia de multă vreme în Anglia și era convinsă că mama ei este moartă.

Le-a povestit polițiștilor cum mama ei a fost crunt bătută de concubin, cum rămăsese cu probleme de sănătate în urma loviturilor în cap, iar ea, copil fiind, a fost dusă  de autorități la un orfelinat. Dispăruse și nu era de găsit. Nu dăduse niciun semn de viață 15 ani, iar fata și-a imaginat tot ce a fost mai rău.

Femeia nu avea casă, nu avea masă, rătăcea de colo până colo și trăia din mila semenilor sau numai Dumnezeu știe pe unde o purtau pașii.

Imediat ce a fost dată în urmărire generală, polițiștii găeșteni au găsit-o la Topoloveni. A fost dusă pentru investigații la Târgoviște și după ce testul Covid a ieșit negativ, cu ajutorul primarului Costin Barbu a fost găzduită  provizoriu la azilul din Pătroaia.

Polițiștii au sunat-o pe fiica acesteia pe WhatsApp și, când și-a văzut mama vie și nevătămată, lacrimi de fericire i-au umplut obrajii. ”Vin și o iau la mine acasă. Am fost convinsă că este moartă. Vă mulțumesc din suflet, mulțumesc Poliției Găești că mi-a redat mama”, a spus tânăra, care, iată, a venit azi noapte  în țară, special ca să o ia pe mama ei la ea acasă, în Marea Britanie.

 

sursa – Cronica de Găeşti

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial