27 iulie 2024

Recrutare pentru Facultatea de pompieri

www.mariusbuga.ro_images_pompieriA N U N Ţ

IMPORTANT PENTRU VIITORUL DUMNEAVOASTRĂ !!!

ALEGE SĂ FII SALVATOR !

– ADMITEREA 2017 –

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa desfăşoară activităţi de recrutare şi selecţionare a candidaţilor pentru participarea la concursurile de admitere în instituţiile de formare profesională iniţială care pregătesc personal necesar Ministerului Afacerilor Interne, pentru locurile scoase la concursul de admitere în anul 2017, după cum urmează:

  • Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”

– Facultatea de pompieri – 50 locuri

– Facultatea de ştiinţe juridice şi administrative – 115 locuri

  • Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă ”Pavel Zăgănescu” – Boldeşti

Subofiţer de pompieri şi protecţie civilă – 200 locuri

– Maistru militar auto – 25 locuri

  • Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” – 2 locuri;

  • Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” – 22 locuri;

  • Academia Tehnică Militară – 38 locuri;

  • Institutul Medico-Militar – 5 locuri;

  • Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” – 12 locuri;

  • Academia Navală „Mircea cel Bătrân” – 4 locuri;

  • Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” – 14 locuri;

  • Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” – 12 locuri;

  • Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” – 14 locuri.

DEPUNEREA CERERILOR DE ÎNSCRIERE

Cererile-tip de înscriere la sesiunea de admitere 2017 se depun de candidaţi la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa până la următoarele date limită:

a) 26 mai 2017 – pentru instituţiile de învăţământ superior (ale MAI, MApN şi SRI) şi şcolile postliceale ale MApN;

b) 21 iulie 2017 – pentru şcolile postliceale ale MAI.

OPŢIUNI MULTIPLE

– Candidaţii pot opta una sau mai multe instituţii de învăţământ universitar sau şcoli postliceale, în măsura în care graficele/calendarele de admitere realizate de către instituţiile organizatoare permit participarea la probele de concurs;

– Candidaţii care formulează mai multe opţiuni trebuie să constituie dosare de recrutare distincte pentru fiecare instituţie de învăţământ pentru care optează .

EXAMINAREA MEDICALĂ

– Examinarea medicală a candidaţilor se realizează la unităţile medicale teritoriale ale MAI şi constă în evaluarea detaliată a stării de sănătate. Aceasta se concretizează prin completarea fişei medicale-tip.

EVALUAREA PSIHOLOGICĂ

– Evaluarea psihologică a candidaţilor se realizează de către specialişti din cadrul Centrului de Psihosociologie al MAI, potrivit planificării .

DEPUNEREA DOSARELOR DE RECRUTARE

1. Pentru Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”- Facultatea de Pompieri:

– dosarele de recrutare se depun la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa până la data de 16 iunie 2017;

2. Pentru instituţiile de învăţământ ale MapN:

dosarele de recrutare ale candidaţilor la instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale (academii militare şi şcoli postliceale) se depun la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Basarab I al judeţului Dâmboviţa până la data de 16 iunie 2017;

3. Pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă Pavel Zăgănescu” – Boldeşti:

dosarele de recrutare ale candidaţilor se depun la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Basarab I al judeţului Dâmboviţa până la data de 18 august 2017.

SUSŢINEREA PROBELOR ELIMINATORII pentru instituţiile MApN

– Candidaţii MAI la instituţiile de învăţământ ale MApN susţin probele eliminatorii (contravizita medicală şi verificarea aptitudinilor fizice) în mod centralizat, la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, sectorul 1, Aleea Privighetorilor nr. 1A, în perioada 06 – 07 iulie 2017, ora 07.30, potrivit planificării care va fi adusă la cunoştinţa candidaţilor în timp util, prin postarea acesteia pe site-ul MAI la secţiunea carieră/instituţii de învăţământ. Candidaţii vor avea asupra lor cartea de identitate/paşaportul şi echipamentul sportiv necesar desfăşurării probelor de verificare a aptitudinilor fizice.

ÎNSCRIEREA ŞI PROBELE ELIMINATORII pentru instituţiile MAI

– Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” organizează şi desfăşoară concursul de admitere în perioada 24 iulie – 11 august 2017, acitivităţile specifice înscrierii, desfăşurării probelor eliminatorii şi a probei de verificare a cunoştinţelor fiind stabilite şi planificate prin regulamentul concursurilor de admitere, disponibil pe pagina oficială a instituţiei de învăţământ.

– Şcolile postliceale ale MAI organizează concursurile de admitere în perioada 02 – 10 septembrie 2017, conform graficelor stabilite de către unităţile de învăţământ.

Pentru informaţii suplimentare privind documentele necesare pentru înscriere, condiţiile de participare la concurs şi criteriile specifice, persoanele interesate se vor adresa personalului cu atribuţii de recrutare a candidaţilor din cadrul Serviciului Resurse Umane din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Basarab I al judeţului Dâmboviţa (Târgovişte, Şoseaua Găeşti nr.9), la telefon 0245611212/0245611218, int. 27126/27004 sau vor putea accesa următoarele adrese de web: www.isudb.ro;www.academiadepolitie.ro; www.scoaladepompieri.ro; www.armyacademy.ro; www.mta.ro; www.igsu.ro; www.ncoacademy.ro.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

AL I.S.U. „BASARAB I” DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial