3 mai 2024
Rechinii sunt lăsaţi în pace? Peştişorii, săltaţi de oamenii legii din Dâmboviţa!

Rechinii sunt lăsaţi în pace? Peştişorii, săltaţi de oamenii legii din Dâmboviţa!

Lucrători din cadrul Secţiei nr.8 Poliţie RuralăValea Mare au acţionat pentru prevenirea furturilor de componente petroliere

Poliţişti din cadrul Secţiei nr.8 Poliţie Rurală Valea Mare au organizat şi desfăşurat pe raza de competenţă o acţiune pentru prevenirea furturilor de componente petroliere. Cu această ocazie, poliţiştii l-au depistat în flagrant pe numitul T.G., de 37 de ani, din comuna Cobia, în timp ce sustrăgea componente din conducta metalică a fostei linii de pompare a parcului petrolier nr.4 Cobia, nefuncţională.

Prejudiciul, estimat de societatea deţinătoare a conductei la suma de 400 lei, a fost recuperat în totalitate şi restituit societăţii în cauză. Pe numele bărbatului de 37 de ani, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând să propună soluţie legală prin Parchet.

• 293 de kilograme fructe şi legume confiscate de lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni, în urma unei acţiuni pe linia prevenirii comerţului ilicit cu legume şi fructe

lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni, în colaborare cu reprezentanţi ai Direcţiei Agricole Judeţene Dâmboviţa, au desfăşurat pe raza de competenţă o acţiune pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit cu legume şi fructe.

Cu această ocazie, au fost verificaţi 5 agenţi economici, pentru neregulile constatate fiind aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1000 lei. Totodată, a fost confiscată cantitatea de 293 kg fructe şi legume, pentru care nu au fost prezentate documente legale de provenienţă.

Lucrători din cadrul Serviciilor Rutier şi de Investigare a Fraudelor Dâmboviţa au acţionat pe linia respectării legislaţiei în domeniul transporturilor de marfă şi călători

Lucrători din cadrul Serviciilor Rutier şi de Investigare a Fraudelor Dâmboviţa au desfăşurat o acţiune pe linia respectării legislaţiei în domeniul transporturilor de marfă şi călători. Cu această ocazie, poliţiştii au aplicat un număr de 46 de sancţiuni contravenţionale, din care 3 la Legea 12/1990 republicată şi 43 la OUG 195/2002 republicată. Valoarea totală a amenzilor este 18130 lei, totodată fiind confiscată suma de 820 lei.

Exemplu:

Poliţiştii l-au depistat pe numitul P.D., de 41 de ani, din comuna Trivale Moşteni, judeţul Teleorman, în timp ce transporta într-o autoutilitară cantitatea de 1653 pâini, pentru care a prezentat documente de provenienţă emise de două societăţi comerciale din municipiul Bucureşti, altele decât societatea pe care figura înscrisă autoutilitara. Cantitatea de pâine ce urma a fi distribuită pe raza comunelor Butimanu şi Niculeşti, a fost valorificată. Reprezentanţii Gărzii Financiare Dâmboviţa au procedat la indisponibilizarea autoutilitarei cu care se efectua transportul, până la definitivarea verificărilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial