11 mai 2024
Răcari – Acuzat de ŞANTAJ ŞI CĂMĂTĂRIE! A aşteptat poliţia cu… MUNIŢIA!

Răcari – Acuzat de ŞANTAJ ŞI CĂMĂTĂRIE! A aşteptat poliţia cu… MUNIŢIA!

ŞTIRE DE PRESĂ

Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale au probat activitatea infracţională a unui bărbat suspectat de comiterea infracţiunilor de şantaj şi cămătărie

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Poliţiei Oraşului Răcari au descins la locuinţa unui bărbat, de 37 de ani, din localitatea Mavrodin, suspectat de comiterea infracţiunilor de şantaj şi cămătărie.

În urma percheziţiei, poliţiştii au descoperit la locuinţa suspectului trei arme de vânătoare şi un pistol de autoapărare ce nu erau păstrate în condiţii de securitate, materiale pirotehnice a căror deţinere este interzisă de lege şi un cartuş de 12 mm, cu o alică de diametru mai mare decât prevede legea.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, în perioada 2012-2014, suspectul ar fi împrumutat bani, cu o dobândă lunară de 20%, 30%, mai multor persoane din Bucuresti şi Răcari.

Ulterior, pentru recuperarea banilor, barbatul ar fi determinat părţile vătămate, prin ameninţări, să-i înstrăineze proprietăţi imobiliare (case, autoturisme, terenuri).

Prejudiciul creat este aproximat la 60 000 de euro.

Suspectul a fost condus la sediul IPJ Dâmboviţa pentru audieri şi luarea măsurilor legale .

Poliţiştii continuă cercetările pentru probarea întregii activităţi infracţionale.

La activităţi au participat şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial