2 mai 2024
Andrei Răzvan are nevoie urgent de ajutor. Un diagnostic crunt îi pune viața în primejdie, la numai 22 de ani

Andrei Răzvan are nevoie urgent de ajutor. Un diagnostic crunt îi pune viața în primejdie, la numai 22 de ani

Poveste sfâșietoare a unui tânăr de doar 22 de ani, din comuna Valea Lungă.

În urmă cu trei luni, viața lui Răzvan Andrei Chiorcău, cuminte, muncitor și liniștit, a luat o întorsătură dramatică.

Tânărul avea dureri mari de cap și a mers la un consult la medicul său de familie. Aici i s-a spus că ar avea o migrenă.

Durerile i s-au acutizat însă de la o zi la alta, iar la un moment dat s-a îngrijorat și mai mult când i-au apărut noduli în zona gâtului.

Răzvan a decis să ceară ajutorul specialiștilor de la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște. Au urmat investigații amănunțite la computerul tomograf, la torace și abdomen.

Starea lui continua să se agraveze, așa că a decis să ajungă împreună cu mama lui și la clinici din Capitală.

Cutremurător este că și cea care i-a dat viață este într-o situație cumplită, după ce anul trecut a fost diagnosticată cu o afecțiune gravă, din cauza căreia urmează terapie oncologică.

Medicii din București i-au recoltat lui Răzvan trei probe pentru biopsie, iar rezultatul acestora a indicat prezența unei tumori nazofaringiene care, din păcate, nu poate fi tratată în țara noastră.

Răzvan a aflat cu stupoare că are o șansă doar dacă ajunge la o clinică din Germania, dar costurile investigațiilor și al intervenției chirurgicale ar ajunge în jurul sumei de 20 de mii de euro, bani pe care nu îi are.

Răzvan lucra la o societate de unde își câștiga traiul de zi cu zi, dar de când i-au apărut complicațiile a intrat în concediu medical.

În momentul de față nu mai are bani nici măcar pentru transport la spitalele din Capitală, ne-au mărturisit apropiații lui, care speră că oameni cu suflet mare îi vor da o mână de ajutor pentru a-l ajuta să trăiască.

Orice ajutor, oricât de mic, este extrem de important pentru salvarea lui Răzvan.

Cei care vor să îi doneze orice sumă o pot face în contul RO82BACX0000002096251000, pe numele Răzvan Andrei Chiorcău.

Ne facem bine când facem bine!

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial