28 aprilie 2024
Răzvad, după inundații – ”Suntem pe teren pentru decolmatarea șanțurilor înfundate”

Răzvad, după inundații – ”Suntem pe teren pentru decolmatarea șanțurilor înfundate”

Mai multe terenuri agricole, curți și grădini au fost inundate, la finele săptămânii și în localitatea Răzvad.

Emanuel Spătaru, primarul localității, a mers pe teren și vine cu detalii despre situația de acolo.

”Da! A plouat foarte mult! Peste 40l/mp! Atat ieri pana tarziu, cat si astazi de la prima ora, suntem pe teren, pentru a decolmata santurile infundate!!! Cateva lucruri sunt de lamurit!

Pentru stradutele afectate cel mai rau zilele trecute, este o chestiune de cateva zile(max 2 sapt) pana cand vor incepe lucrarile de asfaltare cu rigola!!! In aproximativ o luna incep lucrarile de canalizare de la primarie catre str Lunca si str Ploiesti, urmand ca dupa ce terminam sa venim cu trama stradala (santuri, trotuare, podete) asa cum am inceput deja sa venim dinspre Valea Voievozilor catre Razvad!

Toate acestea au necesitat timp pentru proiectare, avizare,finantare, licitatie si asa mai departe! Etape care au fost deja parcurse!!! Fata de toate cele de mai sus, mai trebuie inteles ceva, atunci cand ploua atat de mult, nici primarul si nici mama santurilor nu mai poate face nimic!!!

In final, multumim lui Dumnezeu ca nu a fost mai rau, iar apa nu a intrat in nici o casa! Au fost afectate din pacate curtile si gradinile! Multumim si celor de la ISU Dambovita, care ne-au sprijinit cu 4 echipaje, pentru scoaterea apelor din curtile oamenilor!!!”, a precizat Emanuel Spătaru, primarul comunei Răzvad.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial