2 mai 2024
Razii în Târgovişte şi Moreni! Vezi rezultatele

Razii în Târgovişte şi Moreni! Vezi rezultatele

Poliţiştii târgovişteni au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de natură penală

Lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, în colaborare cu efective ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi Poliţiei Locale au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de natură penală, precum şi pentru descurajarea fenomenului infracţional.

Astfel, poliţiştii au aplicat un număr de 45 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3141 lei. Totodată, în cadrul acestei acţiuni poliţiştii au reţinut 3 permise de conducere.

• Lucrători din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Moreni au surprins în flagrant 3 persoane, după ce au sustras 26 metri liniari de conductă

Lucrători din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Moreni au depistat în flagrant pe numiţii I.M., de 31 de ani, T.G., de 37 de ani şi S.D., de 24 de ani, toţi din municipiul Moreni, după ce au tăiat şi sustras 26 de metri conducte de la o sondă din zonă. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. În cauză, faţă de cele trei persoane se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial