20 aprilie 2024
Moreni – Viceprimarul îi răspunde primarului: “Am văzut o grămada de nereguli pe care dvs le acceptați și închideaţi ochii”

Moreni – Viceprimarul îi răspunde primarului: “Am văzut o grămada de nereguli pe care dvs le acceptați și închideaţi ochii”

“Am fost întrebat cine sunt… Deci, am căpătat valoare! Am venit aici dintr-o întâmplare, dar iubesc locul, municipiul Moreni a devenit casa mea, casa noastră și trebuie să fie curat, să avem tot ce ne trebuie, sa ne dezvoltăm!

Oricine, orice om cu o minimă bună credință poate ridica orașul și este foarte ușor pentru că mai jos de atât nu se poate… Dacă greșesc vă rog să mă corectați!

Cine sunt ?! Pai cine sa fiu?… un tânăr plecat la de la o vârsta frageda de acasă, aproximativ 15 ani, pentru a-și face un viitor la București… fără mama, tata și alte persoane de care poate aveam nevoie la momentul respectiv. Da, am plecat sa fac sport… și unul dur, poate foarte dur și l-am făcut cu drag, ambiție și rezultate excepționale (eram mereu printre cei mai buni).

Am făcut și scoala, și chiar am fost premiant la Liceu. Concluzia e că “ma ducea capul” să împart și pasiunea, dar și să înțeleg că fără educație nu pot face ceva în viață. Apoi, pe la 20 de ani… mi-am luat la revedere de la sport și m-am înscris la doua facultăți la zi, DREPT și UNEFS. Le-am terminat la timp și cu rezultate bune, apoi am făcut și doua MASTERE. Au fost diverse job-uri ulterior, până când am devenit antreprenor… Unul de succes, dacă tin cont de numărul mare de angajați, aproximativ 200!!! Da, doua sute de oameni sau de familii pentru care, cu maxima seriozitate le-am dat de muncă indiferent dacă era criza, eu am plătit salarii !

Oameni pentru care nu am dormit noaptea în perioada de pandemie, când ma apasa gândul ca ei depind de mine, ca dacă nu voi putea sa ofer salariile in continuare, aceștia nu vor avea ce sa pună pe masa. Important este să ai grijă de oameni! Și uite așa au fost momente fantastic de grele, pe care cu ajutorul lui Dumnezeu le-am trecut. Despre cât de greu este sa platesti taxe in pandemie cu economia oprită și apoi blocată, nu are rost sa discut prea mult.

Spun doar ca a fost greu și ca dacă am ceva sa plătesc către statul român, o voi face pana la ultimul leu. De reținut ca din momentul în care am fost ales viceprimar, nu mai am treaba cu nicio societate, nici ca Administrator, nici ca Asociat, NIMIC !!

Aspectul legat de cei nevoiași, care sunt chiriași la Primărie. Eu am verificat cum stau ei cu plățile, tocmai pentru a-i ajuta! Pentru că am sesizat ca din chiriile lor nu merge nimic în amenajarea imobilelor și imaginile vorbesc de la sine!

Da, Da, imaginile acelea cu imobile in care ploua și mișuna șobolanii…. Nu merge așa cum ți-ai fi dorit, nu merge așa restrictiv, sa nu-mi bag nasul in oalele… Chiar nu pot sa stau intr-un birou și sa ma uit la Televizor, cum faci tu… am ieșit pe strada, am supravegheat lucrările și cât de bine am făcut…. pentru ca am văzut o grămada de nereguli pe care dvs le acceptați și închideati ochii, eu nu pot sa fac așa ceva pe un buget subțire.

Deci rămân consecvent și spun ca banii publici trebuiesc cheltuiți cu maxima atenție, lucru care nu s-a întâmplat la Moreni pana acum. Nu am un război de dus, nu ma pasionează, dar, cu siguranța voi scoate in fata opiniei publice din acest moment orice neregula, abatere sau lucru prost făcut la noi în municipiu pentru că am venit sa îndrept lucrurile.

Ma înclin in fata oamenilor din Moreni, oameni de buna credință, educați și sufletisti, care din pacate au fost obligați sa trăiască intr-un oraș murdar și dezordonat. Am toate motivele sa lupt, și voi lupta pentru familiile, oamenii și copii frumosi din Moreni, care merita un trai decent și un viitor!! Așa sa-mi ajute Dumnezeu!!”, a venit replica viceprimarului Răzvan Bejan.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial