Dum. sept. 8th, 2024

Răzbunare sângeroasă, la Tătărani.

Un tânăr în vârstă de 30 de ani a cerut ajutorul poliţiştilor după ce a fost atacat cu cuţitul de fostul iubit al prietenei sale.

Atacatorul are 43 de ani şi este din Târgovişte. Acesta a avut o relaţie cu o femeie, de 38 de ani, iar după ce s-au despărţit aceasta s-a împrietenit cu cel de 30 de ani.

Fostul iubit al femeii se pare că nu a acceptat noua relaţie a acesteia şi a mers la domiciliul celui vizat.

Ce a urmat pare desprins dintr-un film de acţiune.

“În cursul serii de 3 martie a.c., în jurul orei 21:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie de 62 de ani, din comuna Tătărani, cu privire la faptul că fiul acesteia, un bărbat de 30 de ani, a fost agresat fizic.

În urma sesizării, polițiștii au depistat în trafic persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Târgoviște.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că bănuitul ar fi lovit o femeie, în vârstă de 38 de ani, fosta concubină a acestuia, pe care ar fi așteptat-o în parcarea blocului unde locuiește și ar fi obligat-o să se deplaseze la locuința acestuia, în comuna Ulmi.

De asemenea, i-ar fi luat telefonul personal și ar fi discutat cu presupusul prieten al femeii, un bărbat de 30 de ani. Ulterior, împotriva voinței femeii, bănuitul s-ar fi deplasat cu aceasta în Căprioru, unde, sub pretextul că vor purta o discuție, l-ar fi chemat pe bărbatul de 30 de ani, l-ar fi obligat să urce într-o mașină și l-ar fi agresat fizic cu un obiect ascuțit -tăietor (cuțit), în zona mâinii.

În urma probatoriului administrat de polițiști, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, la data de 4 martie a.c., bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore.

Persoana în cauză a fost prezentată magistraților, pe numele acesteia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Activitățile de cercetare penală continuă în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și lipsire de libertate.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a precizat Poliţia Dâmboviţa.