29 martie 2024

Răzbunare sângeroasă, la Odobeşti! Momentul şocant când un tânăr este înjunghiat pe stradă

tent7Răzbunare sângeroasă în comuna Odobeşti. Un tânăr de 28 de ani a ajuns în stare critică la spital după ce a fost înjunghiat pe stradă de un individ de 23 de ani.

tentSuspectul ar fi recurs la acest gest după ce, în urmă cu două săptămâni, între tatăl său și victimă ar fi izbucnit un conflict.

Orbit de furie, a atacat, iar întreaga scenă a fost surprinsă de camere de supraveghere.

tent9În imaginile surprinse de camere de supraveghere se vede cum tânărul de 28 de ani coboară dintr-o maşină.

Suspectul iese dintr-un bar şi se îndreaptă către un autoturism, de unde ia o bâtă cu care încearcă să îl lovească pe rivalul său.

tent8Cel vizat reuşeşte să fugă, dar, după câteva zeci de metri, atacatorul îl prinde din urmă şi se năpusteşte asupra lui cu un cuţit.

tent4Marius Buga, corespondent Pro TV: “Grav rănit, tânărul a fost abandonat într-un sunt de pe marginea drumului. Din fericire, câţiva apropiaţi au reuşit să îl găsească la timp şi au sunat la 112.

Un echipaj de la ambulanţă l-a transporatat la cel mai apropiat spital. De aici a ajuns la o clinică din Capitala unde medicii se lupta să îl menţină în viaţă”.

tent6Fratele victimei: “Era inconştient, într-o baltă de sânge. L-a înjunghiat, să le dăm bani ca să ne ierte, că dacă nu ne omoară, ne face.”

Tatăl victimei: ″Copilul meu a luat-o la fugă pe asfalt, alţii l-au prins şi ce s-a întâmplat că au dat în el. Nu a mai avut juma de kil de sânge în el.”

Familia tânărului susţine că a primit ameninţări din partea rudelor atacatorului.

tent5Mama victimei: “Că ne omoară toată familia. Ameninţări că ne omoară pe toţi, îmi omoară copiii, pentru nişte bătăi pe care le-au avut înainte, acum două săptămâni, răzbunare.”

Dus la audieri, suspectul şi-a recunoscut faptele în fața anchetatorilor.

tent1Individul ar fi vrut să se răzbune după ce, în urmă cu două săptămâni, între tatăl său şi victimă ar fi izbucnit un scandal.

tent2Tatăl suspectului: “O altercaţie, de la mine a plecat. El a luat fata în braţe, a pupat-o, a muşcat-o, nu ştiu ce i-a zis, să meargă cu ei în maşină. tent3Pentru asta a început tot balamucul. L-a înjurat, nu mi-e frică de voi, te omor şi pe tine, băiatul a avut un briceag şi l-a prins şi i-a dat.”

Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi este cercetat pentru tentativă de omor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial