16 aprilie 2024
Război pe tomberoane, în Brezoaele. Ce acuză localnicii

Război pe tomberoane, în Brezoaele. Ce acuză localnicii

pube1onflict mocnit la Brezoaele, în judeţul Dâmboviţa, unde localnicii se plâng de comportamentul angajaţilor firmei de salubritate.

Oamenii spun că muncitorii fac treabă de mântuială, trântesc tomberoanele şi sunt agresivi. Un sătean a instalat camere de supraveghere care au suprins o scenă care dovedeşte toate acestea!

pube4În imagini se vede cum angajatul de la salubritate scoate rotile tomberonului, răstoarnă gunoiul în remorca, apoi trânteşte pubela în mijlocul drumului.

pube3“Foarte urât din partea băieţilor de la gunoi, că l-au aruncat aşa, în silă… automat a ieşit roata! A crăpat, mă rog. Nu şi-au cerut scuze, nici vorbă, de unde atâta educaţie?!”

Imaginile au ajuns şi la directorul societăţii de salubritate, care a încheiat repede discuţia. Reprezentanţii societăţii de salubritate spun că au făcut o anchetă în urma căreia s-a stabilit ca angajatul nu a greşit cu absolut nimic. Oamenii sunt însă revoltaţi şi spun că imaginile surprinse de camerele de supraveghere arata cu totul altceva.

pube5O femeie risca să fie lovită fiindcă a pus prea mult gunoi

Şi  altă femeie susţine că angajaţii de la salubritate vorbesc urât şi le strică tomberoanele. Muncitorii ar fi vrut chiar să o lovească, susţine femeia, din cauză că le-a cerut să ia mai mult gunoi decât încăpea în tomberon.

pube2„S-au luat să dea în mine, au devenit agresivi”.

pube6Oamenii au făcut mai multe sesizări şi aşteaptă să le fie înlocuite pubelele deteriorate. „Nu e normal ce face, suntem un stat civilizat, bănuiesc. se sparge, îl strică, îl deteriorează, ăla nu se mai poate folosi.”, spune un sătean.

pubeFiecare gospodărie din judeţul Dâmboviţa este obligată să plătească 16 lei pe lună pentru serviciul de salubritate.

sursa – Ştirile Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial