16 aprilie 2024
RAR Dâmboviţa va avea sediu nou, iar Kablutronik îşi va deschide o nouă fabrică, la Ulmi

RAR Dâmboviţa va avea sediu nou, iar Kablutronik îşi va deschide o nouă fabrică, la Ulmi

kablutronicÎn cadrul unei conferințe de presă, organizată la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, președintele Alexandru Oprea a făcut două anunțuri importante cu privire la două proiecte de interes pentru județul Dâmbovița, respectiv construcția noului sediu al Registrului Auto Român și realizarea unei noi investiții în zona Ulmi.

Am fost anunțați de către Registrul Auto Român că s-a finalizat procedura de achiziție publică și a fost desemnat un câștigător, pentru obiectivul care va fi realizat pe terenul pe care Consiliul Județean Dâmbovița îl deține, în zona Unității Militare de la Gară, pentru construcția noului sediu al Registrului Auto Român, filiala Dâmbovița”, a precizat președintele CJD, Alexandru Oprea.

Reamintim faptul că pentru realizarea investiţiei, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Contractul nr. 1530/04.02.2014, a pus la dispoziţia Registrului Auto Român un teren cu suprafaţa de 10.000 m2, amplasat în zona U.M. Gară, limitrofă  cu drumul de centură al Muncipiului Târgovişte (actual drum judeţean).

„A doua veste bună este aceea că dimineață am avut o întâlnire cu reprezentanții firmei Kablutronik, care ne-au solicitat sprijinul în demararea procedurilor pentru construcția unei noi capacități industriale, în imediata apropiere a spațiului pe care deja îl dețin în zona Ulmi. Este vorba despre o investiție într-o nouă hală, a cărei construcții sperăm să demareze, în luna octombrie, după obținerea aprobărilor necesare, urmând ca într-o primă fază aceasta să genereze aproximativ 60 de locuri de muncă, după care, începând de anul viitor, alte 60 de locuri de muncă”, a adăugat președintele Alexandru Oprea.

Prin eforturile făcute pentru implementarea cu succes a acestor proiecte, Consiliul Județean Dâmbovița își îndeplinește obiectivele asumate, astfel încât județul Dâmbovița să-și continue dezvoltarea socio-economică importantă.

 

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial