8 mai 2024
Racoviţă – ÎNCĂIERARE între opt vecini! Şi-au spart geamurile la casă şi şi-au dat-o parte-n parte!

Racoviţă – ÎNCĂIERARE între opt vecini! Şi-au spart geamurile la casă şi şi-au dat-o parte-n parte!

În urma unui conflict spontan izbucnit între 8 persoane, în localitatea Racoviţă, poliţiştii dâmboviţeni fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire, distrugere, violare de domiciliu, ameninţare şi încăierare

În ziua de 25 august a.c., în jurul orelor 19:35, între numiţii C.F., de 34 de ani, V.I., de 23 ani, C.A., de 30 ani, C.I., de 29 ani, şi C.E., de 56 ani, de o parte, şi R.M., de 24 ani, R.E., de 20 ani, R.M., de 18 ani, de altă parte, toţi din comuna Bucşani, sat Racoviţă, a izbucnit un conflict spontan.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au aplanat conflictul şi au stabilit că membrii familiei numitului C.F. au intrat în curtea locuinţei familiei R.E. unde s-au agresat reciproc, cu această ocazie fiind sparte şi geamurile imobilului numitului R.E.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire, distrugere, violare de domiciliu, ameninţare şi încăierare, numiţii C.F., C.A., V.I. şi C.I. fiind reţinuţi pentru 24 ore pe bază de ordonanţă de reţinere.

În ziua de 27 august 2012, cele patru persoane au fost prezentate la Judecătoria Târgovişte cu propunere de arestare preventivă, magistraţii dispunând faţă de numiţii C.F. şi C.A., arestarea preventivă pentru 20 zile, iar faţă de numiţii V.I. şi C.I., obligarea de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 zile.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial