28 martie 2024

Răcari – PSD: “Alegători împiedicați să voteze!”

vote1Organizaţia Partidului Social Democrat Dâmbovița

11.12.2016

COMUNICAT DE PRESĂ

Organizaţia Judeţeană Dâmbovița a Partidului Social Democrat informează opinia publică în legătură cu următoarele:

În cursul zilei de astăzi, 11.12.2016, la secțiile de votare nr. 121 și 122 din localitatea Răcari au fost sesizate încălcări ale prevederilor legale de către Popa Dumitru – viceprimarul orașului Răcari împreună cu consilierii locali ai PNL, dar și cu alți simpatizanți ai aceleiași formațiuni politice, alegătorii fiind împiedicați să-și exercite liber dreptul la vot.

Pe raza secției de votare nr. 122 din orașul Răcari, viceprimarul Popa Dumitru și consilierii locali ai PNL au pus la dispoziția alegătorilor autovehicule pentru a fi transportați către secția de votare. Acestora le-au fost oferite sume de bani în schimbul votului acordat PNL.

Partidul Social Democrat Dâmbovița a formulat o PLÂNGERE PENALĂ către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa solicitând suplimentarea efectivelor de pază și supraveghere, dar și înlăturarea din zona secțiilor de votare a grupurilor care staționează și influențează alegătorii.

Precizăm că, deși au mai fost semnalate incidente similare pe parcursul acestei zile, nu a fost luată nicio măsură pentru remedierea acestora până în prezent.

 

 

 

Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a PSD

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial